• Kayıt

Eğitim Yaklaşımımız

Geleneksel  eğitim anlayışında; öğretmen aktif ve bilgi kaynağı olarak görülürken katılımcılar da pasif konumda görülür. Öğrenme etkinlikleri genellikle programın amaçlarına paralel olarak öğretmenin bilgi ve deneyimleri doğrultusunda düzenlenir. Derslerde bilginin öğretmen tarafından öğrencilere aktarılmasını sağlayan klasik ve esnek olmayan öğretim yöntemleri ve teknikleri kullanılır.

Günümüzün bilgi ve toplumunda aranan insan profilindeki en önemli özeliklerden biri ise diğer insanlarla birlikte düşünme ve üretme yeteneğine sahip olmasıdır. Dolayısıyla, iş dünyası başkalarıyla birlikte çalışabilen ve üretebilen insanlara sahip olmayı, küresel ekonomide rekabet edebilme de önemli bir avantaj olarak görmektedir.Talep edilen bu insan gücünü yetiştirmek ve her durumda güncel kalmasını sağlamak, tüm eğitim kurumlarının temel görevlerinden birisi olmak zorundadır.

MEKATRONIKA olarak en önemli hedefimiz, kurum ve kişilerin ihtiyaçlarını doğru analiz ederek optimum eğitim programlarını tasarlamak ve uygulamaktır. Tasarlanan ve üretilen tüm eğitimlerimizin, sonuçlarının kısa-orta ve uzun vade de gerek kişilere gerekse kurumlara sağladığı sonuçlarının ölçülebilir olması en önemli kriterlerimizin başında gelir.

MEKATRONIKA olarak, siz değerli dostlarımızı uzun vadeli iş ortakları olarak görür ve tüm planlamalarımızı bunun üzerine yapılandırırız.

 

Değişim Ve Kritik Sorunlar

Değişim hayatın kaçınılmaz bir gerçeğidir. Ülkeler, kültürler,üretim biçimleri, ilişkiler ve hatta tabiat sürekli olarak değişmektedir. İnsanın bizzat kendisi de doğumdan ölüme, hep değişerek bir  ömür sürer.

İçinde yaşadığımız çağ da birçok açıdan değişimin en fazla ve en hızlı gerçekleştiği çağlardan birisidir. Çünkü ekonomide, sosyal alanda kültürel yaşamda, siyasal ve toplumsal düzende, teknolojik yapıda sürekli olarak yeni gelişmeler ortaya çıkmaktadır.  Nitekim kültürler, toplumlar ve ülkeler arasındaki sınırlar kalkmakta, eskiye göre daha yoğun ve daha hızlı bir etkileşim yaşanmaktadır.

Gelişmelerin hızı ve biçimi karşısında hiç bir kurumun durağan kalması ve eski yapısını koruması mümkün görünmemektedir.

Değişime uyum sağlayan, kendilerini ve şirketlerini yeniden keşfeden, insana ve eğitime yatırım yapan yöneticiler ve firmalar günümüz endüstrisinde kazanan ve kazandıranlar olacaktır.

 

Çözüm Nedir ?

Şimdiye kadar alışılmış, bilinen tüm yolları denediniz ve yeterli ilerlemeyi sağlayamadınız.

Bilinen yol ve standart yaklaşımlar ile ancak standart sonuçlar elde edebilirsiniz.

İşte sorun bu!

Peki Çözüm;

Önemli olan, şikayet etmek yerine olası her türlü zorluğa karşı öngörüde bulunabilmek ve doğru tedbirleri zamanında alabilmektir.

Gelişimin ve büyümenin  en önemli anahtarı ise EĞİTİMDİR...

Addres:                                                                    Tel: 0224 443 00 71
Altınşehir Mah.Ata Bulvarı 241.Sok.No:20                 Fax: 0224 443 00 71 
Gizemler Plaza 2A Blok D:4 Nilüfer/BURSA               Mail:  Bu e-posta adresi spam robotlarından korunuyor. Görebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

 

MEKATRONIKA

MEKATRONIKA, sektörümüzün en büyük sorunlardan birisi olan nitelikli teknik eleman ihtiyacının ortadan kaldırılmasını hedeflemektedir. Otomotiv sektörü ile yakın ilişkilerde bulunarak, sektörün ihtiyaçlarına cevap verebilecek kalitede eğitimi sunmayı hedefleyen firmamız, teknolojik yenilikleri yakından takip eden, firma çalışanlarının sosyal ve kişisel gelişimini ön planda tutan bir vizyonla parlak bir gelecek sunma hedefindedir.

MEKATRONIKA olarak en önemli hedefimiz ise, işletmenizin ihtiyaçlarını doğru analiz ederek yeni sistemler tasarlamak, optimum iyileştirmeler ve revizyonlar yapmaktır. Tasarlayıp uyguladığımız iyileştirme ve revizyonlar sonucunda elde edeceğiniz üretim ve performans artışı gözle görülebilecektir.